Sliten av tidsklemma

Jeg må bare innrømme at jeg har vært fryktelig sliten i det siste. Det føles som om jeg går gjennom en uendelig periode med altfor mye å gjøre.

Mange opplever at tidsklemma gjør det vanskelig å nyte livet. Det tar på når man hele tiden føler at man ikke strekker til.

Jobb og fritid

Det har blitt mye overtid de siste to ukene. Det er frustrerende når man må jobbe så mye mens man egentlig skulle vært hjemme. Dette går utover familien som man legge ned en ekstra innsats i de daglige gjøremålene. Samtidig har jeg lite energi når jeg kommer hjem fra jobb. Alt jeg vil gjøre er å legge meg ned, og sove til neste morgen. Likevel er jeg nødt til å gjøre en del før jeg går til sengs. Ellers ville det gått utover viktige aktiviteter for sønnen vår.

Den evige kampen

Det er nok ikke lett for alle å forstå hvor mye arbeid vi har med barneoppdragelsen. Sønnen vår trenger en helt annen form for oppfølging enn de fleste andre barn. Vi har ikke noe annet valg enn å gjøre det beste ut av situasjonen. Det går mye tid til gjøremål som ikke er tidkrevende for de fleste. Vi biter tennene sammen, men føler sjelden at vi strekker til. Noen ganger føles det som en evig kamp som aldri tar slutt. Da klarer jeg ikke å finne roen, og det blir vanskelig å nyte dagene.

Sykemelding?

Det er mange som sier at det å være utbrent ikke er grunnlag for sykemelding. Jeg mener at dette er en en respektløs påstand. Når man er så utslitt at man ikke klarer mer så trenger man hjelp. Da har man behov for tid til å komme seg igjen. Jeg føler selv at jeg er nær å bli sykemeldt. Det er rett og slett svært vanskelig å komme seg på jobb for tiden. Om ting ikke blir bedre så kommer jeg til å gå til legen i neste uke. Jeg vil i det minste vite hva han tenker om min situasjon.

Åpenhet

På denne bloggen deler jeg mange opplevelser og tanker. Det er likevel vanskelig å innrømme at jeg er så langt nede. Grunnen til at jeg likevel gjør det er for å vise folk hvordan ting virkelig er. Det er viktig for meg å være åpen om alle aspekter ved livet. Da kan man ikke gjemme bort det som er vanskelig og tungt.

Jeg er ganske fortvilet over hvordan jeg føler meg for tiden. Noen ganger må man imidlertid se seg selv i speilet, og akseptere at man har store problemer. Derfor sier jeg det rett ut: Jeg sliter virkelig med å finne tilbake energien. Derfor må jeg snart ta grep for å finne tilbake til livsgnisten.